Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър” отново ще се проведе в Добрич

Актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска с нейното Палаво шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 20 юли 2018 г. (петък) от 18.00 ч. на сцената на пл. „Свобода”.

Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър” отново ще се проведе в Добрич

Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Община град Добрич Йордан Йорданов и е част от юбилейния ХХ Фестивал на детското творчество „Малки големи таланти“. Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска. Една възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.


Палавото шоу „Талантиада“ се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)

При мини господата: първи тур - артисти - културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, решаваща за крайното класиране.

Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще представят Община град Добрич на юбилейния ХХ Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България 2018 на 29 септември в Националния дворец на децата в София.

Всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди.

Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 20.07.2018 г. (петък) на сцената на площад „Свобода”. Записването на всички участници е един час по-рано от началото на шоуто - 17.00 ч.  Участието е безплатно, но задължително с усмивки !

Организаторите – Община град Добрич и Илиана Балийска, очакват участниците, техните родители, баби, дядовци и всички, за които децата са извор на вдъхновение и радост да бъдат част от този празник на таланта.