Три дни изпълнени с много емоции и награди за Студио „Сарандев”

Три дни изпълнени с много емоции и награди за Студио „Сарандев”
През изминалите три дни, от 16-ти до 18-ти юни, изпълнители от Студио за поп-рок певци „Сарандев” при Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова взеха участие в четири конкурса и фестивала, провели се във Варна, Шумен и Балчик.

Изпълнените с емоции дни им донесоха и много отличия - общо девет на брой. 


През уикенда в морската ни столица певци от цялата страна мериха сили в XII Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче”. Четиричленно жури с председател Хайгашод Агасян присъди на добричките дарования от Студио „Сарандев” 6 отличия: две първи награди - за Антония Петрова и дуетът Димитрина Германова и Росен Петров, една втора - за Димитрина Германова, и три трети - за Мартин Петров, Цветелина Владева и дуетът Юлияна Стелиянова и Цветелина Владева.


Във втория - зонален етап на Националния фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце”2018, провел се в град Шумен на 16 юни - събота, се представи друг млад изпълнител от Студио „Сарандев” - осемгодишната Денислава Димитрова. Тя грабна втора награда с песента „Снег” из репертоара на Филип Киркоров. 


В КК „Албена” тази седмица тече Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда"2018. В понеделник - 18 юни, Цветелина Владева взе участие в конкурсната програма в раздел Музика - Популярна песен. Тя пя на сцената на Вариете-театър „Албена” и грабна трета награда. Гала концертът и награждаването ще се състоят на 22 юни.


Ето и още един изпълнител от Младежки център с награда от изминалите дни - Максим Панайотов. Той е с първа нагрда от ХІ Международен музикално-танцов фестивал „Слънчева България” - гр. Балчик. Гала концертът на фестивала се проведе снощи в град Добрич на пл. „Свобода” от 18:00 ч. В него зве участие и Максим, като носител на първа награда. Младият изпълнител от Студио „Сарандев” завладя сърцата на добричката публика с еврейската песен “Lechol ehad yesh”.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+