76-годишна жена е в неизвестност, близките й отправят молба за съдействие за издирването й

Мария Попова, на 76 години от Добрич, е в неизвестност от вчера, съобщиха близките й. Те се обърнаха за съдействие към Добрич онлайн за издирването й.

76-годишна жена е в неизвестност, близките й отправят молба за съдействие за издирването й

Жената живее в близост до храм „Света Троица“. Около 9 часа излязла от дома си. За последно била видяна в църквата, където влязла и постояла за малко. От тогава никой не я е виждал. Близките й са я търсили усилено в района, но не успели да я намерят.



Снощи подали сигнал за изчезването й в полицията.

Мария Попова е висока 162 см, тежи около 110 кг. Жената е с кафяви очи и боядисана тъмна коса в момента с дължина до раменете. Била е облечена с шарена пола, близките й не знаят дали е с черна или розова тениска, той като при излизането от дома си там не е имало никой друг. 

76-годишната добричлийка е с психично заболяване. Когато изпадне в криза, говори несвързани неща, възможно е да сгреши и името си, посочиха роднините й. Страда и от диабет, наскоро е лежала в болница.

Близките на Мария Попова се обръщат с молба към добричлии - ако имат някаква информация за нея да се обадят на тел. 0896 740098 – Радостина, или в най-близкото поделение на МВР.