Гореща Ламбада и Ледено шоу на плажа в третото издание на Фестивала на цацата

Дългоочакваното трето издание на Фестивала на цацата в Кранево стартира утре, тече трескава подготовка на фестивалната зона, а голяма част от участниците в програмата вече са на път.

Гореща Ламбада и Ледено шоу на плажа в третото издание на Фестивала на цацата

Тази година за първи път фестивалът ще се проведе почти на плажа на Кранево, което осигурява още повече възможности за забавления на всички гости.



Фестивалът на цацата започва на 8 юни с неустоима рок програма, чийто хедлайнери са Милена и Уикеда. След рок емоциите гостите ще могат да се насладят на лятно кино на открито.

В събота, на 9 юни, Кранево ще се превърне в една голяма латино фиеста. Сутринта сцената ще превземат танцови формации от България, Украйна, Молдова, Беларус и Грузия, а в ранния следобед в латино ритми ще ви завихрят танцовите работилници на Алфредо Торес, румънеца Джордж Дайс, кубинката Сирсе и много други. Малко преди изпълнителите на Ламбада, Замунда банана бенд ще припомнят своя автентичен хумор и авторски парчета.

Голямата изненада на фестивала – Каома, ще се качат на сцената точно в 22 часа, а след като всички затанцуват Ламбада започва и нощното хавайско парти на плажа.

Третият фестивален ден – 10 юни, е отреден на самодейни състави от близо и далеч, а децата от международните детски лагери в Кранево отново ще се включат с музикално-артистична програма. В неделя ще се танцуват и много народни танци и хора, след които Георги Мамалев и най-морската певица Тони Димитрова ще се качат на сцената.

Освен атрактивната музикална програма, организаторите на фестивала са подготвили много игри – надпиване с бира, надяждане с цаца, бягане с токчета, бирена миля, силов трибой, работилници и игри за децата, както и специална детска програма с неповторимия Бате Енчо.

И това не е всичко - във фестивалната зона има лунапарк и ледена пързалка, в която в събота и неделя от 16 часа ще се състои специално Ледено шоу край морето. А ако и това не ви е достатъчно – можете да се разходите с коне по плажа.

Фестивалът на цацата се организира с подкрепата на Община Балчик и ще се проведе в района на Therma Eco Village и Северния плаж на Кранево.

Снимка: kmeta.bg