Най-известният български футболист в Япония Илиян Стоянов посети Албенa

Бившата звезда на футболен клуб „Левски“ и Националния отбор на България Илиян Стоянов посети ваканционно селище Албена.

Най-известният български футболист в Япония Илиян Стоянов посети Албенa

Той от години живее в Япония и има собствена футболна школа, в която под негово ръководство тренират 100 деца. Илиян Стоянов и партньорът му от Япония се запознаха с футболната база на Албена и споделиха желанието си някои от отборите на школата им да посетят курорта, за да се подготвят и да участват в провеждащите се турнири. 



"Спомням си с носталгия времето, когато бях футболист на „Левски“ и участвах в зимния футболен турнир в Албена. В него участваха и отбори като „Цървена звезда“, „Криля Солветотов“, както и други европейски грандове. Емоцията и спомените, които имам са просто прекрасни", каза Стоянов. 

Гостите споделиха, че са впечатлени от високото ниво на спортната база, чудесните възможности за възстановяване, както и базата за настаняване. От Спортния отдел на комплекса съобщиха интересната новина, че ръководството на „Албена“ АД смята да възстанови зимния футболен турнир в следващите 2 години.