Гимназията по туризъм "П. К. Яворов" открива сезона на абитуриентските балове

Абитуриентите на ПГТ "П. К. Яворов" ще отпразнуват своя запомнящ се момент, днес, в зала Европа - кв. Добротица от 20:00 часа.

Гимназията по туризъм "П. К. Яворов" открива сезона на абитуриентските балове

Послание от екипа на Добрич Онлайн към всички абитуриенти.



„Мили абитуриенти, сигурно нямахте търпение да дойде този момент във вашия живот. Ето, че той настъпи. Той е тук. Той дойде. Най-вероятно сте нетърпеливи и за момента, в който ще постъпите в университет. Ще срещнете нови хора, нови преподаватели и обстановка. Като цяло ще срещнете своя нов живот! Това представлява съществуването на този свят – промяна и дълъг път напред, който трябва да се извърви. Следвайте го! Не се предавайте! Видите ли камъчета по пътеката на живота, не се страхувайте. Понякога те ще са големи, а друг път малки. Това всъщност ще бъдат вашите изпитания. Преодолявайте ги, ставайте все по-силни и никога не забравяйте няколко много важни неща – училището, което ви помогна да постъпите в желания университет и учителите, които ви дадоха нужните знания, смелост и криле, за да полетите, където желаете. Това не е всичко, което винаги трябва да пазите в своите сърца. Никога не забравяйте вашите съученици, които са се превърнали в близки приятели. И още нещо.. Не на последно място – бъдете благодарни на вашите родители. Те са хората, които са преодолели лишения, за да изглеждате добре, да се чувствате прекрасно, да бъдете щастливи и обичани! Бъдете благодарни за всичко това и никога не го забравяйте! Носете в сърцата си милите спомени."

Останалите абитуриенти в областта ще празнуват на 24 и 25 май. Средните училища в Добричка област са 25, абитуриентите - 1061. Ще празнуват в 15 ресторанта в Добричка област и Златни пясъци.