Гимназията по туризъм "П. К. Яворов" открива сезона на абитуриентските балове

Гимназията по туризъм "П. К. Яворов" открива сезона на абитуриентските балове
Снимка: 12 Д клас от гимназията по туризъм
Абитуриентите на ПГТ "П. К. Яворов" ще отпразнуват своя запомнящ се момент, днес, в зала Европа - кв. Добротица от 20:00 часа.

Послание от екипа на Добрич Онлайн към всички абитуриенти.


„Мили абитуриенти, сигурно нямахте търпение да дойде този момент във вашия живот. Ето, че той настъпи. Той е тук. Той дойде. Най-вероятно сте нетърпеливи и за момента, в който ще постъпите в университет. Ще срещнете нови хора, нови преподаватели и обстановка. Като цяло ще срещнете своя нов живот! Това представлява съществуването на този свят – промяна и дълъг път напред, който трябва да се извърви. Следвайте го! Не се предавайте! Видите ли камъчета по пътеката на живота, не се страхувайте. Понякога те ще са големи, а друг път малки. Това всъщност ще бъдат вашите изпитания. Преодолявайте ги, ставайте все по-силни и никога не забравяйте няколко много важни неща – училището, което ви помогна да постъпите в желания университет и учителите, които ви дадоха нужните знания, смелост и криле, за да полетите, където желаете. Това не е всичко, което винаги трябва да пазите в своите сърца. Никога не забравяйте вашите съученици, които са се превърнали в близки приятели. И още нещо.. Не на последно място – бъдете благодарни на вашите родители. Те са хората, които са преодолели лишения, за да изглеждате добре, да се чувствате прекрасно, да бъдете щастливи и обичани! Бъдете благодарни за всичко това и никога не го забравяйте! Носете в сърцата си милите спомени."


Останалите абитуриенти в областта ще празнуват на 24 и 25 май. Средните училища в Добричка област са 25, абитуриентите - 1061. Ще празнуват в 15 ресторанта в Добричка област и Златни пясъци.

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+