Градинка по ул. „Христо Смирненски“ победи в конкурса „Добри примери има!“

Живко Енчев и Галина Петкова и разкрасеното от тях междублоково пространство по ул. "Христо Смирненски" №9 печелят първо място в конкурса на Община Добрич „Добри примери има!“

Градинка по ул. „Христо Смирненски“ победи в конкурса „Добри примери има!“

Той се проведе от 1 до 15 май, участниците бяха седем. 



На второ място е градинката в ЖК „Строител“, блок 71, вход Б на Мария Атанасова, а на трето – междублоковото пространство по бул. „25 септември“ 41, блок 2 на Росица Щерева. 

Победителите ще получат съответно тример, акумулаторна ножица за храсти и градински инструменти. Всички участвали ще бъдат наградени с компост и разсад за летни цветя за междублоковото пространство, което поддържат. Партньор в осигуряването на наградите е Еф Си Си - Добрич.

Компостът ще бъде раздаден по адресите, които са посочени в конкурсната публикация, утре – 22 май, след 13 часа, и ще бъде оставен в посочените градинки. Разсадът за летните цветя ще бъде готов в началото на юни, когато отново от Общината ще се свържат с участниците в конкурса. Класираните на първите три места могат да получат наградите си на 25 май в кабинет 203 на Общината срещу документ за самоличност. 

Община град Добрич благодари на всички участници за създадената красота и за грижите междублоковите пространства на Добрич да станат по-приятни и уютни. Надяваме се, че догодина в конкурса ще се включат много нови съграждани, повлияни от Вашия пример, допълват от кметството.