JEREMY? с ново видео към сингъла “Go or Fall” от втория им албум

След издаването на втория си албум, концептуално продължение на първия, JEREMY? представят и ново видео към песента “Go or Fall” – сингъл, който представиха на публиката няколко дни преди промоцията на албума с голямо шоу в Централен военен клуб - София.

JEREMY? с ново видео към сингъла “Go or Fall” от втория им албум

Видеото е по идея и реализация на Георги Манов и Кламер студио, а оператор е Крум Родригез, с които момчетата работят в предишните си клипове като “Fake Fruits”, “Two Weeks to the Great Escape”, “Hope”.



“Това, което Жоро Манов ни разкри относно замисъла на видеото, е че песента е предизвикателство за преминаване от статичност към движение и това ще пресъздаде във визията към него – всеки от нас в неистов опит да размърда една почти замръзнала среда и хора. Във всички смисли. Песента наистина е такава – става дума за това да бъдем заедно в желанията и мечтите си, за нещата, които искаме да постигнем и да променим. Харесваме клипа, защото това се усеща, но не по буквален начин, а и защото е толкова различен от всичко друго, което може да се види на екрана” – разказват от JEREMY?.


Представянето на клипа към “Go or Fall” дава начало на лятното турне на групата. JEREMY? ще бъдат хедлайн шоу на няколко фестивала, предвидени са два концерта в открити театри, ще посетят много крайбрежни градове, а за финал – второ представяне на JEREMY? в дните на фестивала на изкуствата – Аполония.


Източник: http://zrockradio.bg