Талант, творчество и красота представиха в концерт деца от Генерал Тошево

Празничен концерт под наслов „Талант, творчество и красота“ се проведе в Генерал Тошево.

Талант, творчество и красота представиха в концерт деца от Генерал Тошево

В него годишната си продукция представиха школите и клубовете по изкуствата към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Център за работа с деца в града. 


Талантливите деца изненадаха гостите с наситена и атрактивна програма. Децата, участващи в тематичните клубове и школи към извънучилищния център, показаха какво са научили през годината и как се справят с музикалните инструменти, танците, песните и рецитирането.


Пред препълнената зала своите умения демонстрираха деца от трите детски градини в града – “Първи юни”, “Пролет” и “Радост”, от школа “Фолклорни традиции” с ръководител В. Куцарова, хип-хоп формация “NNS Crew” с ръководител М. Георгиева, формация “Алегрия” с ръководител С. Стоянов и “Танцуващи звездички” с ръководител П. Петрова.

През годините, в които съществува, Центърът за работа с деца се утвърди като място, на което младежите и подрастващите деца на Генерал Тошево осмислят свободно си време. В различните кръжочни форми и клубове те могат да развиват своите таланти, да създават добри приятелства и най-важното – да изградят навици за своето пълноценно развитие.