И музиканти подкрепиха Каварна за Европейски град на спорта

Рок и блус музикантите Калин Вельов, Филип Аврамов - Фицата, Севинч Ибрахим, Красимир Спиридонов, Венцислав Велев, както фолклорната певица Ивелина Колева облякоха тениски в подкрепа на кампанията

И музиканти подкрепиха Каварна за Европейски град на спорта

Изпълнителката на народни песни Ивелина Колева подкрепи Каварна, който е кандидат за европейски град на спорта за малка община за 2019 година. Едно от най-хитовите имена на музикалната сцена весели хиляди жители и гости на града по случай празника. Ивелина вдигна градуса на настроението с основно авторски песни, но включи и песни с добруджанско звучене, като накара стотици да се хванат за ръце и да извият дълги хора. Интересното е, че песни от двата й албума са клипирани на райски места в родния й Добруджански край – „Добруджа на хляб мирише“, „Нивите големи“, „Две жълтици“, „С мерак, любов и песен“ и много други. Ивелина Колева получи специален подарък от градоначалника на Каварна Нина Ставрева. Сред тържествените сувенири от Общината бе и фланелка, с която официално бе даден старта на кампанията „Каварна – кандидат за европейски град на спорта“. Ивелина Колева веднага облече тениската, на която е изписано и мотото „Да спортуваш е модерно“. Тя хареса призива на каварненци и призна, че редовно спортува за тонус. Колева пожела на всички спортисти и отбори от града с гордост да представят страната ни на големите спортни сцени.



С тениски „Каварна – кандидат за Европейски град на спорта 2019“ излязоха на сцената в Каварна музикантите от спектакъла „Бог Рок“ на Филип Аврамов и приятели. Качествена музика, много смях и настроение подариха музикантите на каварненската публика в неделя вечер. Стотици се забавляваха и пяха заедно с неповторимия Филип Аврамов - Фицата, пожара на сцената Калин Вельов, пианиста Красимир Спиридонов, Венцислав Велев – китара и талантливата певица и музикант от формата "Пей с мен" Севинч Ибрахим-бас китара. Песните на Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли на каварненска сцена и … мощна подкрепа на Каварна в каузата за развитие на спорта сред младите хора.