Арт - център „Палитра” представи танцов пролетен концерт

Арт - център „Палитра” представи своя танцов пролетен концерт на сцената на ДТ „Йордан Йовков”.

 Арт - център „Палитра” представи танцов пролетен концерт

В концерта взеха участие децата от Хип хоп формация  „NNS crew“ с ръководител Миглена Георгиева и пом. треньор Лазарина Минкова, всички танцьори от студио за съвременни танци „Палитра” към Арт център „Палитра” с ръководител Гергана Пейчева, а специални гости на концерта бяха децата от ДГ „Пролет”, които посещават часовете по модерен балет в детското заведение. 


На сцената бяха представени 20 разнообразни постановки, в различни стилове, изпълнени от над 200 деца, които се обучават в арт център „Палитра”, с арт директор Иван Иванов. 

Творческият сезон за „Палитра“ започна много успешно, с участието на децата в „Movmnt international dance competition“, гр.  Русе, където NNS crew завоюваха  четири първи и едно второ място. Студио за съвременни танци „Палитра” се завърна  с две първи, едно второ и едно трето място. По-малките танцьори участваха на фестивал в Шумен, като успяха да прибавят и две специални награди и едно трето място към колекцията от купи на „Палитра“.

Всички ръководители благодарят на децата, които се трудят неуморно и оставят частица от себе си всеки път на сцената, както и на всички родители, които подкрепят и стимулират  децата си да се развиват в сферата на танцовото изкуство.