Рокери от страната се събират в „гнездото“ на Орлите за откриването на Мотосезон 2018

Очакват се стотици рокери от област Добрич и страната да пристигнат за откриването на Мотосезон 2018 – Добрич, организирано от Мотоклуб Орлите с подкрепата на Мотоклуб Скития Минор.

Рокери от страната се събират в „гнездото“ на Орлите за откриването на Мотосезон 2018

Мероприятието ще се проведе от 27 до 29 Април 2018, в базата на лагер "Фиш-Фиш", КК "Албена".



Традиционната мотообиколка на Добрич ще се състои на 28 Април 2018 от 11:00 часа. Мотористите ще потеглят от базата на МК "Орлите" (ул. Бойчо Огнянов 6) и ще преминат през основните пътни артерии на Добрич, след което ще се пренасочат към "Фиш-Фиш", КК "Албена". За безопасността и безаварийното преминаване на мотошествието ще се грижат служители на РПУ – Добрич и КАТ – Добрич.

С водосвет и курбан ще бъдат посрещнати гостите на мероприятието, след което ще започне и забавната част на програмата.

Мотористите ще демонстрират своите мото-умения в редица състезания, като Бавно каране, Мотобол и не на последно място традиционната и запазена марка за Орлите игра – Яйцето на орела. Също така ще бъдат наградени и дошлите от най-далеч, както и най-малките рокери. Организаторите са заложили в програмата и много забавни игри, които ще подарят на присъстващите много смях и веселие.

Вдъхновени от идеята на приятелския мотоклуб МК Диви Деца – Варна, които създадоха форума „Сцена за млади изпълнители Wild Child Fest“, организаторите решиха да дадат сцена на млади рок групи от Добрич. Първа от кампанията ще бъде представена обещаващата група Плежър. Събрали се едва през 2012-та година вече имат участия в градове като Варна, Добрич, Пловдив и Троян, като през 2018-та предстои да запишат и първата си авторска песен.

Вечерта ще продължи и с изключително забавната и позитивна група Пройдоха от Варна, тези момчета определено знаят как да създадат настроение и усмивки с музиката си.

И всичко това нямаше да е възможно без подкрепата на спонсорите на мероприятието, за което организаторите изказват своите благодарности на Каменица, Кока Кола, Мила Мото, Автосервиз Турбочаф, Оникс, The Maze, Аква Вива, Ауто 1, Атанасов Груп.

Организаторите апелират за внимателно и отговорно шофиране по пътищата!