Среща – разговор с автора на книгата „Падение и спасение“ Весела Тотева

Превантивно – информационният център по наркотични вещества организира среща – разговор с журналиста и автор на книгата „Падение и спасение“ Весела Тотева.

Среща – разговор с автора на книгата „Падение и спасение“ Весела Тотева

Събитието ще се проведе на 12 април от 13.30 часа в концертна зала „Добрич“ и е част от общинската кампания „Бъди здрав“.



Книгата „Падение и спасение” на Весела Тотева е една изповед, за живот преминал през деветте кръга на ада, стигнала дъното и въпреки всичко успяла да се оттласне от него и излязла. В книгата авторката признава: , … никога не съм се влюбвала и никога не съм обичала много, страстно, лудо, до смърт….. никога не съм обичала никой друг, освен хероина…любовта на живота ми”.

В анотацията към книгата д-р Митко Новаков пише ”Книга за страданията, които доброволно си причиняваш, ако се отдадеш на пагубната страст на наркотиците, но и книга на упованието, защото въпреки всичко, въпреки сякаш отчаянието - измъкваш се, спасяваш се, въздигаш се. В това е големият смисъл на изповедта на Весела Тотева - да узнаем и разберем, че винаги има надежда, винаги има изход, стига да вярваш в надеждата, в изхода, в любовта... Прочетете я непременно - книги като "Падение и спасение" наистина спасяват, спасяват безотказно."