Танцьорите от „NNS Crew“ усвояваха тънкостите на хип-хопа в уоркшоп с Реми Тоин

Уоркшоп под ръководството на популярния изпълнител от „FOOTPRINTz/ Makosa Nostra“ Реми Тоин се проведе в три поредни дни – петък събота и неделя, в арт-център „Палитра“ в Добрич.

Танцьорите от „NNS Crew“ усвояваха тънкостите на хип-хопа в уоркшоп с Реми Тоин

В него се включиха танцьорите от хип-хоп формация „NNS Сrew“ с ръководител Миглена Георгиева. По време на тридневното гостуване на популярния танцьор и хореограф над 40 деца усвояваха тънкостите на хип-хопа. 



Уоркшопът премина в две части – първата бе обща, а във втората Реми работи с най-големите танцьори, обясни Георгиева. Надявам се и в бъдеще да можем да организираме подобни уркшопове, чрез които да разширяваме нашите познания в различните направления в хип-хопа, допълни тя. Предстои още едно такова гостуване на известен специалист, което е награда от фестивал в София.   

Реми Тоин живее в София. Стартира с бибойнг, или така наречения брейк през 2007 година, а по-късно усвоява и хип-хоп. Носител е на награди за „All Styles“, „Hip-hop“ и „B-boying“ състезания, а напоследък е жури в някои от тях. Сред изявите му са тези в телевизионни формати като „Х-фактор“, „Гласът на България“, „България търси талант“, „Coca-cola Heppy Energi Tour“ и други.