Над 4 000 лева събраха на благотворителна вечеря в Каварна за лечението на малкия Теди

Над 4000 лв. събраха около 70 души от Каварна и ГЕРБ, които се отзоваха на поканата на ИНЕР УИЛ КЛУБ КАВАРНА с президент Снежана Йорданова, от благотворителната вечеря в полза на Теди, съобщава rns.bg. На мъничето предстои сложна черепно-мозъчна операция в чужбина. Майката Надежда през повечето време не скриваше сълзите си.

Над 4 000 лева събраха на благотворителна вечеря в Каварна за лечението на малкия Теди

В механа „Свети Георги“ за празничното настроение на гостите домакините се погрижиха с виртуозните изпълнения на Ивайло Гюров и DJ Веско. Петстепенното меню бе допълнено с вината на изба Едоардо Миролио.

ГЕРБ, заедно с депутатите от Добрич Пламен Манушев и Даниела Димитрова, дариха 1000 лв. на майката на Теди. Бизнесменът Никола Воденичаров лично дари 1000 лв., след като купи картини от благотворителния търг. По 20 лв. от кувертите на всички присъстващи също бяха дарени. Към тях ще се добавят и средствата от търга с произведения на изкуството. Сред тях беше и картина от шоколад на Дари New Yourk’s night Дончева в съавторство със звезди от тв-предаването „Черешката на тортата“.




 
Както Добрич онлайн писа, Теодор Пиндиков е на 1 годинка и 10 месеца и се нуждае от спешна операция в средата на април. Оставащата за събиране сума е в размер на 6 000 лева.

Всеки, който иска да помогне, според възможностите си, може да го направи чрез разкритата дарителска сметка:

Юробанк България АД
IBAN BG10BPBI 79384056304101
BIC BPBIBGSF
Титуляр: Надежда Веселинова Пиндикова, в полза на: Теодор Надеждов Пиндиков, сметката е в лева.