„Ламбада” ще завладее Кранево по време на Фестивала на цацата

Изпълнителите на най-големия летен хит от 80-те години „Ламбада” идват в Кранево за Фестивала на цацата.

„Ламбада” ще завладее Кранево по време на Фестивала на цацата

Фестивалът на Цацата се превърна в традиция, време е Кранево да се превърне и в арена за танци. За тази цел пристига легендарната група КАОМА, които в края на 80-те години успяха да накарат целия свят да танцува Ламбада.



Близо 30 години по-късно „Chorando Se Foi” ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на голямата лятна фиеста в Кранево.


КАОМА пристигат у нас с членове от оригиналния състав на групата и нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови КАОМА да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката и ето ги тук на 9 юни в Кранево.

Песента „Ламбада” не случайно е наричана „най-големия летен хит в света”, но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове - Dancando Lambada, Tago Mago, Melodie d’Amour и много други.

„Танцьорите ще ви пренесат в света на Ламбада – такъв, какъвто го помните от клипа на парчето” – обещават организаторите, така че вадете късите рокли и маракасите, припомнете си всички летни спомени, свързани с вечния хит и още отсега си запазете втория уикенд на юни. Защото в Кранево ще се танцува Ламбада!

Организаторите на Фестивала на Цацата обещават още много изненади, игри, по-голяма фестивална зона, нова локация – по-близо до морето, лунапарк, ледена пързалка и още много атракции за малки и големи.


Фестивалът на цацата ще се проведе на 8, 9 и 10 юни 2018 в Кранево. Организира се с подкрепата на Община Балчик.