Четири първи места и едно второ завоюваха танцьорите от "NNS Crew" на международен фестивал в Русе

Отлично представяне на хип-хоп формация "NNS Crew" с ръководител Миглена Георгиева на международния фестивал „Movemnt international dance festival” в Русе. Талантливите танцьори спечелиха четири първи места и едно второ.

Четири първи места и едно второ завоюваха танцьорите от "NNS Crew" на международен фестивал в Русе

"NNS Crew" участва във фестивала с 55 деца, сподели за Добрич онлайн Миглена Георгиева. Половината от тях са възпитаници на СУ "Св. Климент Охридски" - от паралелка "Хореография" и професия "Танцьор", на която Миглена Георгиева е класен ръководител. В групата са включени и танцьори от "NNS Crew - Генерал Тошево".
Първите места са за категория "Мини" - до 8 години, с помощник-треньор Лазарина Минкова, и категориите от 8 до 11 години и от 12 до 15 години. На първо място е класирана и продукцията на „NNS Crew”, в която 50 деца представят танца "Хип-хоп Еволюция". Само в една категория - формации над 16 години, "NNS Crew" е на второ място.




"Страхотно представяне на децата ми, страхотна организация, високо ниво на журиране от чуждестранни специалисти”, сподели Миглена Георгиева. Тя разказа, че в първия ден на сцената са се изявили над 1 050 изпълнители. В конкурса участват танцьори от България, Италия, Румъния, Русия и други държави. „Movemnt international dance festival” продължава и днес в други танцови стилове.
Миглена Георгиева изказва благодарност на ръководството на СУ „Св. Климент Охридски”, което е финансирало участието на своите ученици. Благодарност отправя и към Община Генерал Тошево – за цялостната подкрепа която получава школата й.