Галин Михайлов спечели Осмомартенския табла турнир, организиран от ЖГЕРБ Добрич

Галин Михайлов спечели Осмомартенския табла турнир, който се проведе днес по инициатива на Жени ГЕРБ по случай Международния ден на жената - 8 март. Негови подгласнички станаха Мария Иванова и Атанаска Боева.

Галин Михайлов спечели Осмомартенския табла турнир, организиран от ЖГЕРБ Добрич

Призьорите получиха красиви купи, медали и парични награди. Те им бяха връчени от общинския ръководител на ГЕРБ-Добрич Красимир Николов.


Участниците играха класическа табла и се състезаваха по точковата система. Съдия бе ръководителят на Старейшини ГЕРБ Красимир Масурски.

Състезателите играха на табли, на които през 2016 година в Албена бе поставен рекорд на ГИНЕС за най-много играещи табла на едно място в рамките на един час. Те са предоставени с любезното съдействие на „Леопард Трейдинг“.

Турнирът се проведе под патронажа на народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.

В него се включиха двама представители на Съюза на глухите, сред които и победителят Галин Михайлов. Организаторите изказват благодарност за съдействието на председателя на Териториалната организация на съюза в Добрич Петя Митева.

Провеждането на Осмомартенския турнир бе по инициатива на участниците в турнира по табла, който ГЕРБ организира в навечерието на Коледа. Предстои такъв да се проведе и в навечерието на Великден. 

Днес бе иницииран и турнир по „Не се сърди, човече“, който ще се проведе по повод Деня на детето.