Редовни приемни дни организират общинските съветници от ГЕРБ в област Добрич

Общинските съветници от ГЕРБ в област Добрич провеждат регулярни приемни дни по решение на областното ръководство на партията.

Редовни приемни дни организират общинските съветници от ГЕРБ в област Добрич

Приемен ден на 19 февруари в офиса на ГЕРБ-Балчик по ул."Черно Море" 24 имаше председателят на Общинския съвет в морския град Илиян Станоев. На 22 февруари от 14 до 18 часа с граждани ще се срещне общинският съветник Стефка Анастасова.


Всеки вторник от 10 до 12 часа приемен ден в офиса на ГЕРБ-Тервел по ул. „Гео Милев“ №22, ще има председателят на Общинския съвет Симеон Симеонов, а всеки четвъртък от 11 до 13 часа с тервелчани ще се среща общинският съветник Живко Желязков.

Приемен ден на съветниците от ГЕРБ-Шабла се проведе на 13 февруари в офиса на партията на ул. „Добруджа“ №3.

На заседание на общинското ръководство на ГЕРБ-Крушари бе взето решение приемен ден да се провежда всеки първи и трети четвъртък от месеца от 9 до12 часа в офиса на ГЕРБ на ул. „9 септември“ 9-13. 

Общинските съветници от ГЕРБ-Генерал Тошево Росица Стоянова и Калинка Христова ще имат приемен ден на 23 февруари от 14 ч. в офиса на ул."Васил Априлов" 5.

Всеки понеделник от 12 до 13,30 часа в офиса на ГЕРБ-Каварна на ул. „Добротица“ 28, офис 2, общинските съветници от партията ще се срещат с граждани.

Общинските съветници от ПП ГЕРБ в Добрич ще провеждат редовни приемни дни за граждани всеки четвъртък. Днес, 22 февруари от 17,30 до 18,30 часа в офиса на ПП ГЕРБ на бул. „25 септември“ №3 приемна ще имат председателят на Общинския съвет Иво Пенчев и съветниците Младен Матеев и Иван Колев.