Работна група ще участва в актуализиране на Инвестиционната програма на Община Добрич

Покана за участие в Работна група за оценка на проектни фишове за актуализиране на Инвестиционната програма на Община град Добрич по приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 е публикувана в сайта на кметството.

Работна група ще участва в актуализиране на Инвестиционната програма на Община Добрич

Поканата е отправена до заинтересованите страни – юридически лица/ сдружения на собствениците, регистрирани или извършващи дейност на територията на общината.
Работната група е с постоянен характер, председателства се от ръководителя на Междинното звено по ОПРР Ася Кръчмарова - секретар на Община Добрич, и ще има за задача да оценява проектни фишове, с които ще бъде актуализирана Инвестиционната програма. Съставът й ще бъде между 5 и 25 души. В случай, че интерес заявят повече от 25 души, ще бъде направен допълнителен подбор на участниците.
Насоките за кандидатстване по Процедура BG16RFOP001-1.001-039 „Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020“ по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020, заедно с всички приложения, са публикувани на следния интернет адрес:  www.bgregio.eu. Одобрената към момента Инвестиционна програма на Общината е публикувана на http://bgregio.eu/programirane-i-otsenka/mrrb.aspx.
Желаещите да участват в Работната група трябва да изпратят официално писмо до кмета на Общината срещу входящ номер на адрес: Добрич, ул. „България“ № 12 /деловодството/ в срок до 6 март. За допълнителни въпроси може да се обръщате към Ася Кръчмарова на следните координати: тел. 058 600 306, и-мейл: a_krachmarova@dobrich.bg, факс: 058 600 166.