Община Каварна ще участва в международното туристическо изложение "Ваканция и Спа Експо"

Община Каварна ще участва в 35-ото издание на международното туристическо изложение "Ваканция и Спа Експо", което ще се проведе в София от 14-ти до 16-ти февруари.

Община Каварна ще участва в международното туристическо изложение "Ваканция и Спа Експо"

Община Каварна ще се представи на националния щанд на България и ще рекламира Каварна и региона, като атрактивна туристическа дестинация, със знаковите природни забележителности, туристически обекти, места за настаняване, атракции и богат културен календар.

"Имаме уникална природа, богато културно-историческо наследство, запазени във времето традиции – всичко това е притегателна сила за туристи от цял свят. Доказва го ежегодният ръст на туристите в община Каварна. Целта ни е да увеличим сезона и да привличаме все повече хора и извън летните месеци. Каня всички гости на изложението да ни посетят, за да им разкажем повече за нашия прекрасен край“, заяви кметът на Каварна Нина Ставрева.

Община Каварна участва в изложението повече от десетилетие. "Ваканция и Спа Експо" е най-значимият международен форум в областта на туризма в България. През 2017 година участваха над 380 фирми от 21 страни, като посетителите са били повече от 20 000.

Изложението е предназначено за професионалисти и широка публика. В него участват  туроператори и туристически агенции, хотели, курортни комплекси, общини, национални и регионални туристически сдружения, пътнически агенции и авиокомпании, професионални учебни заведения, софтуерни и други свързани с туристическия бизнес компании.