Седмица до Шестата Национална среща на земеделските производители в България

Министър Румен Порожанов ще представи своята визия за земеделската политика у нас и приоритетите на българското европредседателство.

Седмица до Шестата Национална среща на земеделските производители в България

Остава една седмица до най-мащабното агросъбитие у нас – Шестата Национална среща на земеделските производители в България. Местата за участие в конференцията вече са ограничени заради огромния интерес към събитието. До момента своето присъствие на форума са заявили над 500 земеделски производители, които ще имат възможността да наблюдават дискусии и презентации по най-актуалните проблеми в българското и европейско земеделие.



Водени от мотото „Обединени за нашето бъдеще“, организаторите на Шестата Национална среща ще съберат отново на едно място ръководството на МЗХГ, ДФЗ и парламентарната Комисия по земеделие, ръководители от европейските институции, колеги от неправителствените организации, търговски партньори и представители на агробизнеса и академичните среди.

Конференцията ще се състои в Хотел „Адмирал“, Златни пясъци, в периода 14-15 февруари 2018 г. Официалното начало на проявата ще бъде дадено от министър Румен Порожанов на 14-ти февруари от 14:00 часа.