Двама нови участници на фермерския пазар в Добрич тази седмица

На техните щандове ще откриете пълнозърнести домашни закуски с квас, кекс с червени боровинки и кафява захар, баница от пълнозърнести кори със спанак и сирена, безглутенова кокосова пита с вишни, безглутенови мъфини с тиква, традиционна баклава и други.

Двама нови участници на фермерския пазар в Добрич тази седмица

Двама нови участници ще се включат във фермерския пазар в Добрич утре, 8-ми февруари.



"Слънчева дъга" ЕООД ще се представи с пълнозърнести домашни закуски с квас, кексчета от лимец с квас и семена, кексчета с орехови ядки, сладък кекс с червени боровинки и кафява захар, пълнозърнести сиренки, пълнозърнести кифлички, тиквеник от пълнозърнести кори с кафява захар, баница от пълнозърнести кори със спанак и сирена.

"Елиано Крис" - производител на бутикови веган торти без печене, ще предложи безглутенова кокосова пита с вишни, безглутенови мъфини с тиква, веган бар -  безглутенов микс от ядки с шоколад /72% какао без захар/, традиционна баклава, еклери, негърчета и др.

Фермерският пазар в Добрич се провежда всеки четвъртък от 10.00 до 15.00 часа пред часовниковата кула в АЕМО "Стария Добрич". Любителите на здравословния начин на живот могат да си закупят чиста храна от самите производители с гарантирано качество. Фермерският пазар е съвместна инициатива на Община град Добрич и кооперация "Хранкооп".