Народните представители от ГЕРБ проведоха приемни в Генерал Тошево

Народните представители от ГЕРБ проведоха приемни в Генерал Тошево
Приемни в населени места в община Генерал Тошево проведоха народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, който е и областен координатор на партията. В срещите участва и общинският ръководител на ГЕРБ и председател на Общинския съвет Христо Павлов.Проблеми по инфраструктурата поставиха жителите на селата Равнец, Люляково, Спасово, Сърнино и Горица.


Депутатът Пламен Манушев информира, че е запознал министъра на регионалното развитие Николай Нанков с проблема със силно амортизирания водопровод на селата Люляково и Малина. Има уверение, че МРРБ  ще финансира рехабилитацията му.


Жителите на Равнец алармираха за лошото състояние на улиците в селото, някои от които никога не са имали настилка, а други са в много лошо състояние.  В Люляково обясниха, че улици в селото не са асфалтирани през последните 25 години. Бе поставен и въпросът за необходимостта от ремонта на читалището.


Живеещите в селата Спасово и Сърнино потърсиха съдействието на народните представители за осеяния с дупки път Спасово - Сърнино - Белгун - Каварна. Състоянието му е проблем за многобройните жители на селата, които работят в Каварненско. Пламен Манушев се ангажира да постави проблема на вниманието на министър Нанков.


Поставен бе и проблемът със сигурността. Стана ясно, че село Спасово, което е най-голямото в общината, няма районен полицай. Един служител на реда отговаря за Спасово, Кардам и още десет села, алармираха местните.  


Жителите на селата и кметовете поставиха пред депутатите и проблема с дисбаланса при финансиране на населените места от местния бюджет.Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+