Кой ще бъде Джеймс Бонд след Даниъл Крейг

В Холивуд упорито се разпространява слухът, че вече е ясно кой ще изиграе британския супершпионин Джеймс Бонд след Даниъл Крейг.

Кой ще бъде Джеймс Бонд след Даниъл Крейг

И това няма да е кой да е, а именно бившият член на момчешката поп група One Direction - Хари Стайлс.




Хари гради много силна самостоятелна кариера и освен това има и една роля в киното – през 2017 година той игра във военната драма "Дюнкерк" на Кристофър Нолан.

Припомняме, че Даниъл Крейг ще изиграе прословутия шпионин вероятно за последен път. "Мисля, че това е краят. Искам да оставя ролята на висота", каза той в свое интервю за телевизия CBS през 2017-а. "И нямам търпение." Това ще бъде юбилейният 25-ти филм от поредицата за прословутия супер шпионин. Лентата е с работно заглавие „Bond 25” и се очаква да тръгне по световните кино екрани на 8 ноември 2019 година.


Последната до момента лента с Даниъл Крейг - "Spectre", от 2015 г., спечели 880 млн. долара в световния боксофис, а "Skyfall" - 1.1 милиарда долара през 2012.

Всъщност вероятността именно 23-годишният Стайлс да замени Крейг беше загатната от монтажиста на "Spectre" Лий Смит.

"Хари определено може да се справи. Ако наистина искат по-млад Бонд защо не? Ролята би станала веднага негова. Той е невероятен талант и абсолютно естествен пред камерата", каза Смит в интервю за Daily Star.

"Когато го видиш да играе, може да си помислиш, че пред очите ти стои човек с многогодишен опит. Никога няма да разбереш, че "Дюнкерк" е бил първият му филм” и допълни, че според него още по-страхотно би било, ако Кристофър Нолан бъде режисьор на следващата част от франчайза за Джеймс Бонд.

"Крис е способен да вкара най-страхотните детайли и да надмине всеки друг режисьор, независимо дали става за въпрос за Бонд, или нещо друго", изтъкна още монтажистът.

Хари Стайлс не е първата звезда от "Дюнкерк" спрягана за следващия Бонд. Преди него слухове се разнасяха и за колегата му от лентата Том Харди. По-късно Идрис Елба, Том Хидълстън и Деймиън Луис също се присъединиха към потенциалните наследници на Даниъл Крейг за главната роля в най-дългата поредица в историята на киното - James Bond.

Източник: Радио 1