Евродепутатът Емил Радев участва в дискусия на тема „Българското европредседателство“ в Добрич

Днес в конферентната зала на хотел „Изида” евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев се срещна с членове на организацията Жени ГЕРБ-Добрич и Варна. Поводът на тази среща бе Българското европредседателство.

Евродепутатът Емил Радев участва в дискусия на тема „Българското европредседателство“ в Добрич

В началото на срещата евродепутатът Емил Радев разясни ползите отБългарското европредседателство, той заяви, че началото на 2018-та е уникално време за България. „Това е времето, когато 500 млн. европейски граждани са съсредоточени към България”, зяви той. Според него сега много хора ще опознаят нашата страна и ще научават много за нашия бит, култура и огромната ни история.



На форума бяха дискутирани актуални теми, свързани с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Беше обсъден ощевотът на недоверие, който според Радев е с напълно измислени мотиви и протестите в страната през последните седмици.Емил Радев заяви, чепо никакъв начин не се притеснява от тези неща, защото са нормални за всички демократични страни. „Всяка една държава, която е била председател се е сблъсквала с подобни протести и вотове”, заяви той. Според него всяка страна в ЕС има проблем с корупцията, не само нашата. 

Събитието послужи и за обмен на добри практики между дамските организации на ГЕРБ от Добрич и Варна.