Много смях с ДжиДжи БиДжи в Добрич на 5-ти февруари

Дебют на сцената ще направи в родния си град Десислава Димитрова.

Много смях с ДжиДжи БиДжи в Добрич на 5-ти февруари


"ДжиДжи БиДжи" ще гостува в Добрич на 5-ти февруари. Забавният шоу спектакъл на популярните комици ще започне в 19.00 часа на първия понеделник на следващия месец в залата на Младежки център "Захари Стоянов". Очакват ви час и половина много смях и забавни скечове.

Групата идва в Добрич със специално подготвена за своите фенове тук програма. Публиката ще се забавлява с най-голямата футболна звезда на България - Емо Дузпата, най-новата Мис Одринци 2017, Евро ромчето Кокоско, най-заклетия фен на метъла и рока - Тошко Метъла и още други персонажи. Специални гости ще бъдат новоизгряващите звезди на рапа Слипо и Флаш. Ще има и много други изненади.

Билетите за гостуването на "ДжиДжи БиДжи" в Добрич вече са в продажба на касите на Изипей, а онлайн могат да бъдат поръчани (ТУК). Билети ще се продават и непосредствено преди шоуто на място.

На сцената ще се изявят четирима актьори - Илиян Илиев, Емил Тодоров и Йордан Йорданов, които са от Аксаково и Варна, и Десислава Димитрова. Тя е от Добрич, завършила е ЕГ "Гео Милев" в родния си град, след което продължава образованието си в Икономически университет - Варна. Деси вече има участия във видео скечовете на "ДжиДжи БиДжи", а сега за първи път ще покаже комедийния си и актьорски талант на сцената. Петият ДжиДжи БиДжи е Ивайло Дяков - автор, режисьор, монтажист, оператор и сценарист. Водещ на забавната програма в Добрич ще бъде DJ Valdi.

"ДжиДжи БиДжи" има вече 8-годишна история. Аксаковско-варненската формация доби голяма известност в цялата страна със скечовете "Полицаят и мутрата", "Мило, дай да покарам", "Стопаджийката", поредицата "Наглият магазинер", "Кварталната батка", "Полицаят и циганина", "Гинеколога и Айшето", "Едно за теб, едно за мен" и още  много много други. Общият брой на хората, които следят клиповете им в интернет, е над 300 000. Видео скечовете на "ДжиДжи БиДжи" са гледани общо над 60 000 000 пъти само в официалните им профили.