Органов концерт "Небето и земята. Испанска църковна и дворцова музика 16-18 век" във вторник в Добрич

На 23 януари в град Добрич ще се състоят две интересни събития. Техни организатори са НИЦ "Българска енциклопедия" - БАН, Висше училище по мениджмънт, Народно читалище "Йордан Йовков – 1870 година", Регионален академичен център на Българската академия на науките – гр. Добрич и Профилирана гимназия по туризъм и предприемачество "Райко Цончев".

Органов концерт "Небето и земята. Испанска църковна и дворцова музика 16-18 век" във вторник в Добрич

На 23 януари, от 10.00 часа, в читалнята на библиотеката на Народно читалище "Йордан Йовков – 1870 година“ ще се състоят представяне на дейността на Научноинформационен център "Българска енциклопедия" - БАН – д-р Ралица Гелева – главен редактор и откриване на фотодокументална изложба „Селски  жени“ от архива на Рут Андерсон - „Испанското общество" в Америка – колекции  и изследователите  - проф. д-р Джудит Елвия Гарсия Мартин.



Същия ден, от 18.30 часа, в концертна зала "Добрич" ще започне органов концерт „Небето и земята. Испанска църковна и дворцова музика 16-18 век“ на проф. д-р Джудит Елвия Гарсия Мартин. Концертът се осъществява с любезното съдействие на Община град Добрич.

Входът е свободен.