Община град Добрич стартира конкурс „Мартеница ти дарявам“

Община град Добрич организира конкурс под надслов „Мартеница ти дарявам“ за изработване на оригинална мартеница за дома и семейството.


Община град Добрич стартира конкурс „Мартеница ти дарявам“

В конкурса могат да участват индивидуално две възрастови групи: І - ва група – ученици от I – II клас и ІІ - ра група – ученици от ІII - ІV клас.



Няма ограничения за материалите, от които да бъдат изработени мартениците, но изискването е те да бъдат с размер от 15 до 30 см. и закрепени върху картон. На гърба на всяка обложка трябва да са написани име и фамилия на участника, клас, училище и телефон за връзка с класен ръководител. 

Лице за контакт и приемане на мартениците: Марияна Симеонова, Дирекция „Хуманитарни дейности“, функция „Образование“ при  Община Добрич – ул. „Независимост“ № 7, ет.8, стая 812. Краен срок за предаване – 22.02.2018 г. 

Представените за конкурса мартеници ще бъдат оценени от комисия, а класираните творби ще бъдат обявени на 26.02.2018 г. За отличените мартеници учениците ще получат грамоти, предметни награди и техни снимки ще бъдат публикувани на сайта на Община Добрич. Награждаването ще се състои на 01.03.2018 г. в сградата на Община град Добрич.