Община град Добрич стартира конкурс „Мартеница ти дарявам“

Община град Добрич стартира конкурс „Мартеница ти дарявам“
Община град Добрич организира конкурс под надслов „Мартеница ти дарявам“ за изработване на оригинална мартеница за дома и семейството.


В конкурса могат да участват индивидуално две възрастови групи: І - ва група – ученици от I – II клас и ІІ - ра група – ученици от ІII - ІV клас.


Няма ограничения за материалите, от които да бъдат изработени мартениците, но изискването е те да бъдат с размер от 15 до 30 см. и закрепени върху картон. На гърба на всяка обложка трябва да са написани име и фамилия на участника, клас, училище и телефон за връзка с класен ръководител. 


Лице за контакт и приемане на мартениците: Марияна Симеонова, Дирекция „Хуманитарни дейности“, функция „Образование“ при  Община Добрич – ул. „Независимост“ № 7, ет.8, стая 812. Краен срок за предаване – 22.02.2018 г. 


Представените за конкурса мартеници ще бъдат оценени от комисия, а класираните творби ще бъдат обявени на 26.02.2018 г. За отличените мартеници учениците ще получат грамоти, предметни награди и техни снимки ще бъдат публикувани на сайта на Община Добрич. Награждаването ще се състои на 01.03.2018 г. в сградата на Община град Добрич. 

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+