Рапър от Добрич издава дебютния си албум

Марио Иванов с псевдоним F.T.L.O.J е на 24 години от Добрич. Абривиатурата означава Follow the love of Jesus . Рапът започва да го влече от около 12 години. По-сериозно и професионално се занимава от 2 години.

Рапър от Добрич издава дебютния си албум

Марио е автор на около 40 песни, публикувани в интернет, от които 15 са качени в неговия Youtube канал.  Има  2 видеоклипа, заснети в Дания, а останалите са снимани в България. Определя страната си като мила родина.  Винаги пише сам своите текстове. Казва, че черпи муза от духовното и нещата, които го заобикалят в ежедневието. „Във всеки един от нас живее поет, който пише своята история в живота. Така и аз се опитвам да напиша моята„– споделя той.


Казва, че рапът за него е начин на живот.Чрез музиката успява да опише живота си, да преодолява трудностите и да преоткрива себе си. Първоначално е започнал да пише любовни текстове. Така е открил, че музиката го влече.

Този месец се очаква да издаде първия си албум „Моите хроники“, който ще се състои от 10 песни. Две от тях вече имат видеоклип. Планира да заснеме още две видеа. Последната издадена песен на F.T.L.O.J е „Колко“. Клипът е заснет от Росен Великов в старото военно летище на Добрич. Марио сам е обработил видеото. Зад музиката на тази песен и на още 6 в албума стои неговият бийтмейкър Димитър Колев. „Колко“ ще бъде първата песен в предстоящия му албум.

На въпроса кое е главното послание, което иска да достигне до слушателите чрез песните му, Марио отговаря: „Всяка нова песен носи своето послание. Може би, че животът е процес с изпитания. Всичко в него зависи от самите нас. Ние сами пишем своята съдба чрез действията си. Има сиви дни, но също така и бели. Идеята е човек да се бори. Опитвам се да давам гориво на хората за тази борба.“