Лайънс клуб Добрич, Община град Добрич и СУ "Димитър Талев" - в служба на обществото

На 4 декември в голямата зала на Младежки център „Захари Стоянов“ - град Добрич се проведе инициатива, посветена на здравословния начин на живот и превенцията на заболявания, свързани с неправилния начин на живот, който водим. Съвременните бичове - неправилно хранене, стрес, недостатъчна двигателна активност и др. съпътстват живота на всички от най-ранна детска възраст до дълбока старост и е време да им се противопоставим.

Лайънс клуб Добрич, Община град Добрич и СУ "Димитър Талев" - в служба на обществото



Още една крачка към опазване здравето и здравословния начин на живот направиха присъстващите на организираната от Лайънс клуб – Добрич, Община Добрич и СУ „Димитър Талев“ инициатива с любезното участие на директора на CaliVita International за България магистър нутрициолог Вили Хубенова.

Домакините от ОМЦ „Захари Стоянов“ бяха подготвили голямата  зала на центъра, която беше препълнена от представители на различни поколения - деца, младежи, възрастни.

Интересно и увлекателно поднесената информация достигна до малки и големи. С високия си професионализъм лекторката успя да намери най-правилните думи, за да провокира слушателите да се замислят над невидимите за всеки от нас опасности при нездравословния начин на живот, на който сме подложени.

В края на събитието всеки излезе от залата получил отговор на въпроси, свързани с това как да живеем по-качествен живот, изпълнен със здраве, бодрост, удовлетворение.

Организаторите благодариха на своята гостенка и дадоха заявка за още нови ползотворни срещи.