Благотворителен концерт „Защото ние, децата вярваме в чудеса“

Благотворителен концерт „Защото ние, децата вярваме в чудеса“ ще се проведе в град Добрич, организиран от приятели на 11-годишния Георги Петров, който е с тежките диагнози епилепсия и детска церебрална парализа и е със 100% инвалидност.

Благотворителен концерт „Защото ние, децата вярваме в чудеса“

Георги се нуждае от система за странично позициониране, която ще му помогне да координира по-добре ръцете си, ще намали болките му и ще укрепи позицията на главата. В помощ на Гошко на сцената на Младежкия център в Добрич „Захарий Стоянов“ ще пеят и танцуват NNS Crew, Студио за поп-рок певци „Сарандев“, група „Step by step“, Симона Йорданова от СУ „Св. Климент Охридски“, Арт-център „Палитра“, Народния ансамбъл „Добротица“ и Танцов театър „Дея“.


Всеки, който иска да помогне на семейството на Георги, може да го направи чрез закупуване на покана за концерта, в кутиите в СУ „П.Р.Славейков“ и Младежкия дом, както и на дарителската му сметка в ДСК, публикувана по-долу.

Концертът ще се състои на 13 декември (сряда) от 18.30 часа в залата на Младежкия дом „Захарий Стоянов“. Билетът е с цена 5.00 лева.

Нека всички да покажем, че по Коледа се случват чудеса и да подарим най-желания подарък за Гошко!

Дарителска сметка:

IBAN:BG17STSA93000020689593

BIC:STSABGSF

Титуляр: Георги Ивайлов Петров