Добричлийка влезе в националното ръководство на Младежката организация на „Движение България на гражданите”

Младежката организация на ПП „Движение България на гражданите” в град Добрич вече има представител в ръководния орган на МДБГ.

Добричлийка влезе в националното ръководство на Младежката организация на „Движение България на гражданите”

На Първото младежко национално събрание, проведено в рамките на Четвъртата младежка академия на ДБГ на 2-3 декември 2017 г. в град Приморско, форумът избра за член на Изпълнителния комитет на МДБГ Десислава Драгомирова Ганчева.



Тя е член на Общинското ръководство на ДБГ –Добрич и един от най-активните членове на младежката структура в града . Десислава Ганчева бе част от екипа на МДБГ, посетил Европейския парламент в Брюксел преди месец. Нейният принос за утвърждаването на силна и ефективна младежка организация в град Добрич бе оценен и в национален мащаб, което е висока оценка за активната роля на местната ни структура.

Над 120 делегати от цялата страна избраха и нов председател на МДБГ – Андрей Петков. Те гласуваха резолюция, в която заявиха, че ще вземат активно участие на следващите местни избори, за да се борят за повече прозрачност при управление на общините. МДБГ заяви, че ще работи за изграждане на добро сътрудничество с младежките организации в център-дясно от България и Европа.