Концерт, посветен на 10 г. от членството на България в Европейския съюз се проведе в с. Стефаново

Концерт, посветен на 10 г. от членството на България в Европейския съюз се проведе в с. Стефаново
Концерт, посветен на 10 години от членството на България в Европейския съюз и предстоящото председателство на страната ни на Съвета на Европейския съюз се проведе в събота в добричкото село Стефаново.


Културното събитие бе част от информационната кампания в област Добрич в изпълнение на Комуникационната стратегия на Р България за ЕС за 2017 г. Гости на събитието бяха заместник областният управител Живко Желязков, кметът на Община Добричка Тошко Петков, заместник-кметът на общината Йълдъз Юнус, директорът на дирекция „Култура и образование“ в Община Добричка началникът на отдел Наташа Захариева.Жителите и гостите на добруджанската община се запознаха с предстоящото председателство на страната ни на Съвета на Европейския съюз. Малчуганите от детската градина в селото, ученици от училището и изпълнителите от фолклорната група от НЧ „Н. Й. Вапцаров – 1941 г.“ радваха малки о големи със своите изпъления.


На 15 ноември 2017 г. от 10.30 часа в Община Генерал Тошево ще се проведе поредната инициатива в рамките на информационните събития, посветени на 10-годишнината от членството на страната ни в ЕС и предстоящото председателство на България на Съвета на Европейския съюз.

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+