Старшата на Добруджа разгроми Светкавица, Виктор Георгиев - отново с хеттрик

Голмайсторът на отбора записа своя трети хеттрик за сезона.

Старшата на Добруджа разгроми Светкавица, Виктор Георгиев - отново с хеттрик

Добруджа си върна на Светкавица за загубата с 1:0 в Търговище в началото на кампанията и днес спечели в Добрич със 7:0 в мач от първенството по футбол за юноши старша възраст, до 19 години, в зона Североизточна България. Отборите в групата са 7 и играят по 3 мача всеки срещу всеки.



С много силна игра през целия двубой възпитаниците на старши треньора Стефан Славов стигнаха до изразителния успех срещу един от най-сериозните съперници в първенството. Живодар Владев откри резултата. Добруджа стигна до още един гол преди почивката, реализиран от Виктор Георгиев. През второто полувреме той отбеляза още два гола, оформяйки едно изключително постижение - трети хеттрик за 8 мача. Виктор Георгиев е водещ реализатор на отбора, вече с общо 12 попадания този шампионат. По 1 гол във вратата на гостите от Търговище отбелязаха Стефан Митев, Цветан Данаилов и Виолин Филев.

Това бе шеста поредна победа за юношите старша възраст на Добруджа, което показва, че те се намират в отлична спортна форма.

Отборът, воден от старши треньора Стефан Славов, е на първо място в групата - вече с 21 точки в актива си, от 7 победи и 1 загуба в осемте си мача, при голова разлика 27:3. Жълто-зелените имат преднина от цели 7 точки на върха. До края на годината на лидера Добруджа остава да изиграе още един мач - гостуване на Хитрино.