Хванаха трима шофьори под влиянието на наркотици в областта за ден

Вчера, около 15 часа в с. Карапелит е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация.

Хванаха трима шофьори под влиянието на наркотици в областта за ден

При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения П.Я. (28 г.) от с. Ломница, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Около 22 часа, същия ден в с. Малина, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сааб” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин и канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.И. (24 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На същия ден, около 22 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.И. (25 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.