Дидо Божилов: Поздравявам футболистите, че дадоха всичко от себе си в този натоварен цикъл от мачове

Поздравявам всички футболисти, че в този цикъл от мачове сряда-събота, дадоха всичко от себе си, сподели старши треньорът на Добруджа. Днес жълто-зелените продължиха победната си серия с разгром над Бенковски (Бяла) - 9:0, в седмата си среща в рамките на 22 дни.

Дидо Божилов: Поздравявам футболистите, че дадоха всичко от себе си в този натоварен цикъл от мачове

Доволен съм от играта и от резултата в този мач, сподели страши треньорът на Добруджа Диян Божилов. Бенковски (Бяла) е отбор, съставен от млади, местни момчета, без опит, но не съм очаквал толкова изразителна победа, добави наставникът. Той похвали всички свои играчи за старанието и себераздаването - както днес, така и в през целия триседмичен цикъл от мачове в сряда и събота.



Дидо Божилов съобщи още, че следващият мач на Добруджа в турнира за Купата на аматьорска лига ще бъде в Добрич. На 25 октомври жълто-зелените ще приемат Хитрино - областния шампион на Шумен. Добруджа достигна до тази фаза след като отстрани Спортист (Генерал Тошево), Калиакра (Каварна) и Септември (Тервел). Ще излезем максимално мобилизиарани и срещу Хитрино, с амбицията да продължим напред, заяви старши треньорът на Добруджа. При успех, следващият съперник на отбора на Добрич за купата ще бъде Суворово.