Мариан Бачев и Сашо Кадиев гостуват в Каварна с "Аз, досадникът"

Постановката можете да гледате на 27 октомври в читалище "Съгласие - 1890".

Мариан Бачев и Сашо Кадиев гостуват в Каварна с "Аз, досадникът"

Мариан Бачев и Александър Кадиев ще гастролират пред каварненската публика с комедията на театрално-музикален център - Разград "Аз, досадникът" по Франсис Вебер на 27 октомври, от 18.00 часа, в залата на НЧ "Съгласие - 1890". Представлението е нова версия на познатата комедия "Досадникът", а режисьор е Богдан Петканин, чието дело са и хитовете "Спанак с картофи" и "Горката Франция".

Участват актьорите Мариан Бачев, Александър Кадиев, Николай Сяров, Веселин Борисов, Тихомир Благоев, Димитрина Гинева, Филип Янев.


В "Аз, досадникът" Ралф (Мариан Бачев) подготвя убийството на ключов свидетел по съдебно дело. В съседната стая нещастно влюбеният Франсоа (Александър Кадиев) решава да се самоубие, заради несподелените си чувства. Наемният убиец  е професионалист, хладнокръвен и изпечен в занаята. Съседът му пък е без воля и здрав разум, и дори не може да изпълни намеренията си. За сметка на това е неспасяем досадник. Палав психиатър, любопитно пиколо и неориентирано ченге допълват необичайния отбор в забавната комедия на Вебер, в която в крайна сметка всичко се върти около любовта.