3 години и половина ще лежи пласьор на херца от Добрич

3 години и половина ще лежи пласьор на херца от Добрич
Ефективно наказание и 10000 лева глоба за добричлия, държал наркотици с цел разпространение

Ефективна присъда от 3 години и 6 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим ще търпи 28-годишен добричлия, държал наркотици с цел разпространение. Наказанието на подсъдимия беше наложено, след като Окръжен съд - Добрич одобри постигнатото между страните по делото споразумение. Мъжът ще трябва да плати и глоба от 10 000 лева, както и направените по делото разноски в размер на 248 лева.


28-годишният Милен Т. се призна за виновен в това, че на 9 март в Добрич, при условията на опасен рецидив, е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - хероин, на стойност 239.40 лева. В мъжа е било открито самозалепващо се полиетиленово пликче с 2.32 грама хероин и още 0.34 грама хероин, разпределени в 11 ръчно свити чрез затопяване прозрачни полиетиленови пакетчета.


Подсъдимият декларира пред съда, че е съгласен с постигнатото споразумение и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред.


Окръжният съд разпореди иззетите като веществени доказателства наркотични вещества да бъдат унищожени, а една иззета електронна везна да се отнеме в полза на държавата.


Постановеният съдебен акт е окончателен.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+