Добруджа качи гара Хитрино на седми коловоз

Жълто-зелените победиха Хитрино със 7:0 в дербито на кръга на първенството по футбол за юноши старша възраст, до 19 години, в зона Североизточна България. С хеттрик се отличи Виктор Георгиев.

Добруджа качи гара Хитрино на седми коловоз

Добруджа победи Хитрино със 7:0 в мач от първенството за юноши старша възраст. Гостите от шуменско дойдоха в Добрич като лидери в групата. Още до почивката обаче стана ясно, че ще бъдат свалени от върха. След първото полувреме Добруджа водеше с 2:0 с голове на Виктор Георгиев и Симеон Михайлов. Голова фиеста в жълто-зелено се развихри през втората част - възпитаниците на треньора Стефан Славов отбелязаха още 5 попадения. Виктор Георгиев оформи своя хеттрик с нови 2 точни изстрела след почивката. По веднъж се разписаха Александър Енев, Стефан Митев и таранът Михаил Василев.



Така Добруджа добави нови 3 точки към актива си и вече има 6 от 2 победи и 1 загуба от началото на кампанията, при голова разлика 10:2. В следващия кръг, на 11 октомври, юношите старша възраст на отбора на Добрич гостуват на Черноморец (Балчик). Областното дерби ще противопостави първите два отбора във временното класиране.