Какъв подарък да изберем според повода?

Избирането на уместен подарък може да се окаже доста по-сложна задача от очакваното. Факт е обаче, че ако знаем някои основни неща, задачата дори ще бъде приятна. Разберете някои полезни и интересни трикове за избора на подарък според повода в следващите няколко реда.

Какъв подарък да изберем според повода?

Подаръци, когато отиваме на гости – избягайте от клишето!
С празни ръце на гости не се ходи...така са казали хората. Тази традиция не би следвало да бъде нарушавана, тъй като може да се окажете единственият на партито или събирането без подарък, който да поднесете на домакините. Но честно казано, ако донесете поредната скучна ваза ще Ви се разсърдят повече, отколкото ако не ги изненадате с нищо. Ето защо трябва да вземете нещо, което няма да събира прах по рафтовете.
Нашият съвет: Вземете нещо според повода на събирането. Ако отивате на купон у някого – вземете забавна парти игра или вещ, която да бъде използвана на други купони. Ако пък се събирате, защото имате еднакви интереси и искате да говорите за конкретно хоби или събитие – обвържете подаръка с това. Колкото по-тематично е, толкова по-добре ще бъде прието.

Подаръци за личен празник – старайте се да зарадвате човека
Тук трябва да съобразите точния повод. Ако сте канени на рожден ден – направете подарък, който е персонален и ще бъде използван от човека. Подаряването на дрехи, украшения, кухненски пособия и други подобни може да се окаже много лоша идея, особено ако не познавате отлично празнуващия и не сте му особено близък.
Нашият съвет: Опитайте се да не създавате главоболия, а радост. Подаряването на трайни неща като дрехи или мащабни вещи в повечето случаи довежда само до излишни притеснения какво да правят с тях. Също така не залагайте на специфични неща като парфюми и козметика, ако не познавате човека много добре. Най-доброто нещо е да подарите нещо малко, но красиво и с отношение. Хубави и качествени бонбони, които не се намират лесно по магазините или пък качествена бутилка алкохол – шампанско, отлежало уиски или вино са хубава идея за възрастен човек, но трябва да проучите неговите вкусове. Ако пък знаете хобитата му, се опитайте да обвържете изненадата с тях.



Подаръци за други празници като Коледа и Нова година – поднесете нещо ръчно направено
Както казахме и малко по-нагоре, колкото е по-тематично, толкова по-хубави емоции ще предизвикате. Естествено, това не означава да подарявате костюми на Дядо Коледа или пък светещи шапки. Тук ще е най-добре за заложите на нещо ръчно правено. Идеята не е особено разпространена в България, но това съвсем не означава, че няма да се хареса и да бъде прието топло.
Нашият съвет: Доста популярно е на Запад да се поднасят като коледни и/или новогодишни подаръци ръчно направени сладкиши за празника. Може да изберете някой хубав съд, в който да ги аранжирате и да направите подаръка двоен – съд за коледни сладки + самите сладки. Това определено ще направи много добро впечатление. Постарайте се и да аранжирате десерта. Разбира се, в никакъв случай не бива да залагате на купени десерти от магазина.

От къде мога да купя подаръци?
Проблем без решение няма! За да Ви остане време за всичко останало е най-добре да пазарувате онлайн. Като доверен магазин, от където може да поръчате подаръци за всеки повод с отлично качество и перфектна цена, препоръчваме Dreboliiki.com. Доставката е изключително бърза и безплатна над определена сума, а връщането ако има несъотвествие между очакванията и действителността е много лесно – без излишни въпроси от тяхна страна. Плащането става по няколко начина, ето защо може да изпратите подаръка директно на адреса, за който е предназначен той. Ако попиташ нещо –  техните отизвичи и любезни служители ще ти отговорят по-бързо и от светлината.
Не се колебайте, Dreboliiki.com е Вашето място за избирането на хубави подаръци за всяка възраст, пол или пък повод!