Хванаха трима млади мъже да шофират под влияние на наркотици

Вчера, около 17 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от Ф.Д. (27 г.) от град Добрич.

Хванаха трима млади мъже да шофират под влияние на наркотици

При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.



Снощи, около 21 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ровър” с добричка регистрация, управляван от Й.Й. (19 г.) от с. Паскалево, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 25 септември, около 00:50 часа в град Добрич е спрян за проверка товарен автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от С.У. (22 г.) от град Генерал Тошево. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, теста отчита положителен резултат за употребата на кокаин и канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.