Инер Уийл Клуб дарява сигнални жилетки на първокласниците в 6 училища в Добрич

Дарението е за училищата СУ "П. Р. Славейков", ОУ "Христо Ботев", ОУ "Хан Аспарух", СУ "Любен Каравелов", СУ "Св. св. Кирил и Методий" и СУ "Климент Охридски".

Инер Уийл Клуб дарява сигнални жилетки на първокласниците в 6 училища в Добрич


"Да опазим децата" е проект, по който работи Инер Уийл клуб - Добрич с президент Марияна Великова. Водени именно от идеята за безопасността на най-младите, в навечерието на новата учебна година дамите от клуба в нашия град направиха дарение за първокласниците в 6 училища. За повече сигурност най-малките ученици, които за първи път утре ще прекрачат прага на СУ "П. Р. Славейков", ОУ "Христо Ботев", ОУ "Хан Аспарух", СУ "Любен Каравелов", СУ "Св. св. Кирил и Методий" и СУ "Климент Охридски", ще получат сигнални жилетки.

Инер Уийл е най-голямата международна женска организация към ОOН.

Жените от клуба в Добрич пожелават много усмивки, късмет и творчески заряд през учебната 2017/2018 година на учителите и учениците.

Подайте с вяра и доверие ръка на своите учители, които ще ви поведат по пътя на мъдростта и знанието; пазате и съхранете силата на българския дух, култура и традиции, пожелават на първокласниците от Инер Уийл - Добрич.