Драго Йорданов ще участва на Viking Free Fight

Единственият професионален ММА боец от Добрич има 7 победи от 9 битки на професионалния ринг.

Драго Йорданов ще участва на Viking Free Fight

Нов международен ММА формат ще се проведе във Варна в събота. Първото издание на гладиаторския спектакъл "Viking Free Fight" е на 26 август от 19.30 часа в Двореца на културата и спорта.



Сред седемте професионални ММА срещи на турнира "Viking Free Fight" има и една с добричко участие. Нашият съгражданин Драгомир Йорданов ще се изправи срещу Цветелин Гергинов. Битката между тях е в категория до 77 кг. и се очертава като една от най-зрелищните и интересни за вечерта. Това ще е десетата професионална ММА среща за Драго Йорданов, като до сега състезателят на клуб "Десант" - Варна има 7 победи и само 2 загуби. Съперникът му от клуб "Real Pain" - София пък все още е непобеден на професионалния ММА ринг.

Отново интересът към изявите на Драгомир Йорданов в клетката е много голям сред феновете на бойните спортове в Добрич и по традиция много добруджанци ще наблюдават битката му и ще го подкрепят в събота вечер във Варна. Билети за "Viking Free Fight" се продават на място в Двореца на културата и спорта, а също и онлайн.