Надежда Пампорова бе избрана за председател на "Да България" - Добрич

ПП "Движение Да България" учреди местна организация в Добрич.

Надежда Пампорова бе избрана за председател на "Да България" - Добрич

ПП "Движение Да България" създаде местна организация на партията в Добрич. Участниците в учредителното събрание обсъдиха възможностите за бъдещата си работа в новосъздадената структура. Всички се обединиха около необходимостта за увеличаване на нейния състав, както и за работа по най-важните направления на общественото и икономическо развитие на града.

За председател бе избрана Надежда Пампорова. Тя е родена и израсла в Добрич. Възпитаничка е на езикова гимназия "Гео Милев". Висше образование завършва във ВИАС в София, специалност "Архитектура", дипломант на катедра Градоустройство. Активно практикува професията си, като търси връзката ù с природата, както и силната ѝ възпитателна функция. Майка е на три деца. Известна е на съгражданите със своята гражданска и доброволческа дейност в областта на градските проблеми, екологията и образованието. Познати местни структури, на които е инициатор или активен участник, са Global Dobrich, Сдружение Еко Добрич, Еко селище ДоброЖънци и др.



За членове на Изпълнителния съвет на местната организация на партията бяха избрани Златина Желева, Мими Стайкова, Надежда Пампорова, Таня Желева и Християн Йорданов. Нели Маринова бе избрана за касиер на организацията.