Мини Мис и Мини Мистър - в петък в Добрич

Актрисата Илиана Балийска и шоу-конкурс "Мини Мис и Мини Мистър" ще бъдат отново в Добрич на 21 юли, петък, от 18.00 часа на пл. "Свобода".

Мини Мис и Мини Мистър - в петък в Добрич

Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Община град Добрич Йордан Йорданов.



Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска, една възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.

Палавото шоу се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява, без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др. При мини господата: първи тур - артисти - културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, решаваща за крайното класиране.

Носителите на титлата "Мини Мис и Мини Мистър" ще участват на Национален конкурс "Мини Мис и Мини Мистър – есен" в Националния дворец на децата в София.

Конкурсът става все по-предпочитан от деца и от родители, защото в първия етап няма предварителен подбор - всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди.

Желаещите да участват в палавото шоу да заповядат на в петък на сцената на площад "Свобода". Регистрацията е от 17.00 часа.  Участието е безплатно.

Организаторите – Община град Добрич и Илиана Балийска, очакват децата и нека всички подкрепим нашите малки и големи таланти!