Депутатът Йордан Йорданов се срещна с жители на Тервел и Безмер

Огромен интерес проявиха жителите на Тервел към организирания вчера в добруджанския град приемен ден на народния представител от коалиция "Обединени патриоти" от Осми Добрички многомандатен избирателен район Йордан Йорданов.

Депутатът Йордан Йорданов се срещна с жители на Тервел и Безмер

Десетки тервелчани очакваха депутата, за да поставят въпросите си. Присъстващи изказаха удовлетворението си, че народният представител е спазил обещанието си, дадено по време на предизборната кампания и още в началото на мандата ги е посетил, за да изслуша проблемите им. Сред дошлите за приемния ден имаше земеделски производители, представители на дребния бизнес, на пенсионерските клубове. Поставени бяха множество въпроси. Земеделските производители настояваха за по-голяма информираност относно възможностите за кандидатстване по европроекти. Представители на дребния бизнес поискаха държавна защита и подкрепа, за да бъдат конкуретноспособни на пазара. Обсъдени бяха и демографските проблеми, от които добруджанската община е силно засегната и в този контекст недостига на работна ръка в Тервел.


Народният представител уважи и храмовия празник на църквата "Св. Троица" в Безмер. Храмът е построен през 1908 г. С вярващите народният представител обсъди необходимостта от промени в Закона за вероизповеданията. Йордан Йорданов подари на църковното настоятелство българския трибагреник.

Срещите на депутата от "Обединени патриоти" с жители на малките населени места ще продължат. Народният представител продължава и редовните си приемни в Добрич всеки понеделник, като следващият му приемен ден е на 12 юни, от 9 до 12 часа.