Красимир Кирилов: Мой приоритет ще бъде създаването на условия за реализацията на младите хора

На церемония в Областна администрация днес Детелина Николова предаде на новия областен управител Красимир Кирилов символичния ключ на област Добрич с изображенията на гербовете на осемте общини и златните житни класове.

Красимир Кирилов: Мой приоритет ще бъде създаването на условия за реализацията на младите хора

Красимир Кирилов е на 31 години, от Добрич, икономист по образование, председател на младежката организация на ВМРО - Добрич, семеен, с 1 дете.



Поемам поста с благодарност за гласуваното ми от Министерски съвет доверие, сподели той. Като един от основните си приоритети посочи създаването на условия за реализацията на младите хора в областта. Ще лобирам за привличането на инвестиции и създаването на качествени работни места, заяви Красимир Кирилов. Трябва да направим всичко възможно в партньорство с общините да спрем процеса на обезлюдяване на областта, добави новият областен управител. Сред приоритетите му са още подобряването на инфраструктурата, повишаване на заетостта и доходите на жителите на областта, сигурност - особено в малките населени места. Убеден съм, че можем да дадем тласък на развитието на добричка област, завърши своето изказване след встъпването в длъжност Красимир Кирилов.

Негови заместници ще бъдат Ивелина Илиева и Красимир Николов.

Най-важни за мен бяха доверието и признанието на хората за работата ми, сподели Детелина Николова. Тя благодари на всички служители на Областна администрация - Добрич за съвместната работа, на кметовете и председателите на общински съвети, на бизнеса, на неправителствените организации, на жителите на областта. Днес повече от всякога е изключително важно да има синхрон в работата на държавните институции, за да укрепва доверието на хората в държавността, заяви Детелина Николова и пожела успех на новия областен управител.