ОИЦ-Добрич награди млади художници

Около 15 деца, родители и учители бяха наградени днес в малката бизнес зала на Община град Добрич. Те участваха активно в заключителното събитие на Националната кампания „Заедно за Европа“ – стрийт-арт рисуване на стълби „Цветовете на Европа в Добрич“. Мероприятието включваше изрисуване на част от стълбите в градски парк „Свети Георги“ в цветовете на дъгата.

ОИЦ-Добрич награди млади художници



Идеята на проекта и самото осъществяване беше организирано от Областен информационен център-Добрич, с активното участие на талантливи деца при ателие „Стела и Дара“. Всички получиха грамоти за участие, раница и тениска с логото на кампанията и центъра. Най-изявените ученици: Самуил Крумов, Жулиан Димов, Мила Недева, Момчил Димов, Веселин Владимиров и Ива Калоянова бяха отличени и с рисувателни комплекти.


С награждаването приключват дейностите в Добрич в рамките на кампанията „Заедно за Европа“, проведена в периода 10 март – 20 май от Мрежата от 28 информационни центъра за Европейските структурни и инвестиционни фондове в България по повод 60 години Европейски социален фонд, 10 години от присъединяването на България към ЕС и 6 години от цялостното функциониране на Мрежата от 28 информационни центъра.