Разходка с лодка и морски каякинг забавляват травъл блогъри по добруджанското черноморие

Обединени от каузата да представят северното ни черноморие, като една атрактивна дестинация за хората, които търсят спокойствие и непокътната природа, трима човека са обединили усилията си и организират престрипове за травъл блогърите у нас и в чужбина.

Разходка с лодка и морски каякинг забавляват травъл блогъри по добруджанското черноморие



Престриповете, които организират представляват презентация на добруджанското черноморие, като история, природни забележителности и дейности, които могат да се извършват тук.

Травъл блогърите са хора, които споделят своите пътувания, истории и съвети за пътуване в собствени уебсайтове или блогове.


В Исторически комплекс "Онгъл" в с. Българево се срещнахме с организаторите на престрипове - младият и предприемчив каварненец Галин Георгиев, който се занимава с морски каякинг, Дарина Аргирова - представител на туристическо сдружение Каварна, морският капитан по професия Красимир Митев, който е и собственик на Kъща за гости “Левана“ и група румнски блогъри.


В рамките на 3 дни блогърите ще имат възможността да се насладят на невероятната природа, ще научат интересни неща за историята ни и ще опитат българската кухня.


 Пътешествието ще започне от Тюленово и ще завърши в Каварна до Чиракмана. В програмата са включени разходка с лодка, тур с каяци и велотур, също така ще имат възможност да снимат невероятно красивите залез и изгрев.


 "Травъл блогърите в повечето случаи остават удивени от природата, която има тук и това, че е непокътната, от гостоприемството и морето, в този чист вид, в който е при нас", сподели Краси Митев. Той добави, че за в бъдеше той и неговите колеги възнамеряват да продължат с тази инициатива, да представят родния край като спокойно място и да показват северно черноморие в този чист и непокътнат вид.